Webbhotell för företag

Frågan om ett företag har framgång eller inte är oftast intimt förknippad med hur synligt företaget ifråga är på internet. För att synas ordentligt på nätet och dessutom sticka ut från mängden krävs det resurser i form av en webbsida. Men för att över huvudtaget kunna lägga upp företagets egen webbsida på nätet så krävs det först och främst ett webbhotell. Det är här som Strongbox kommer in.

Strongbox är ett företagswebbhotell som fokuserar på kvalitet. Vi erbjuder våra kunder två webbhotellspaket där varje kund själv har möjlighet att välja antingen Windows- eller Linuxplattform. I varje paket ingår en av världens mest utvecklade kontrollpaneler där kunden får mycket stor flexibilitet att administrera sina tjänster. Med Strongbox webbhotell kan du och ditt företag växa successivt med en lösning anpassad efter era unika krav och målsättningar.

Ett webbhotell är ett virtuellt hotell där företag kan hyra ett utrymme för sin hemsida, så att den blir fullt tillgänglig och synlig på internet. Webbhotell, eller webhosting som det också kallas ibland, är en kostnadseffektiv lösning för att administrera en hemsida, där både gratis support samt backup av data ingår. Utrymmet du hyr ligger på en delad webbserver som är uppkopplad mot Internet 24 timmar om dygnet. Servern driftas och övervakas av webbhotellsleverantören, det vill säga Strongbox, och detta utrymme kan du själv administrera med hjälp av ett administrationsverktyg, en så kallad kontrollpanel. Det du kan göra på webbhotellet är att bland annat ladda upp filer till ditt hemsidesutrymme, skapa e-postkonton och databaser, förvara information och data från hemsidan och ladda upp bilder till ett fotoalbum, spara filmer, en e-handelslösning eller bara lägga upp en egen blogg.

Välj rätt webbhotell

Det finns troligen lika många webbhotell som det finns målgrupper i Sverige. Det första man bör fråga sig när man ska välja webbhotell är vilken målgrupp detta webbhotell har. Den största björntjänst ett företag kan göra sig själv är att köpa tjänster av ett webbhotell som enbart riktar sig mot privatpersoner. Ett sådant scenario skulle i förlängningen innebära att företaget ifråga skulle bli utan den service och support som ett webbhotell för företag kan erbjuda.

När ett företag väljer webbhotell är det viktigt att välja ett sådant som har tillräcklig kapacitet för att kunna leverera tjänster som är anpassade för just företag. Det är viktigt att ställa krav på till exempel hög tillgänglighet, snabb reponstid på försäljning och supportförfrågningar, men även att leverantören ifråga har redundans både organisatoriskt och tekniskt.

Företagswebbhotell

Strongbox är ett företagswebbhotell som fokuserar på att alltid leverera högkvalitativa webbhotellstjänster till stora organisationer och företag. Företaget använder enbart välrenommerade system och är därutöver användare av en av världens mest utvecklade kontrollpaneler. Strongbox eget datacenter är på 300 kvadratmeter och innehåller den senaste tekniken, vilket medför en hög tillgänglighet och kvalitet för drift av webbhotell. Personalen som jobbar hos oss har allihop jobbat med avancerad serverdrift i över 10 år och har därmed initierad kunskap inom området.

Strongbox erbjuder två olika typer av webbhotellspaket; WebStart och WebUnlimited som båda är anpassade för drift av företagswebbhotel.